17 Ocak 2014 Cuma

WinterBoard - iPhone Tema Yükleme

Bu yazıda Winterboard nedir? Nasıl tema yüklenir? Winterboard tema nasıl yüklenir? bu soruları tek tek anlatmaya çalışacağım size.  iPhone için tema yüklemek gerçekten çok basit hale geldi, eğer telefonunuzda jailbreak var ise bu iş herkes için çocuk oyuncağı.


Eğer telefonunuzda halen jailbreak yok ise “Nasıl jailbreak yapılır” yazısını okuyabilirsiniz.


Winterboard uygulaması nasıl yüklenir?


Telefonunuzu jailbreak yaptıktan sonra telefonunuza yüklenmiş olan Cydia uygulamasına giriyoruz. Arama çubuğuna Winterboard yazıp indiriyoruz. WinterBoard sadece Cydia da bulunan bir uygulamadır ve iPhone tema yükleme ve düzenlemek için kullanılır.


Step #1


winterboard tema yukleme 1


Step #2


winterboard tema yukleme 3


WinterBoard uygulamasını indirdikten sonra telefonunuzu resping (yeniden başlatma) yapmanızı öneririm. Uygulamayı kurduk şimdi ise tema bulma ve yükleme işlemine geldi sıra.


Winterboard Nasıl Tema Yüklenir?


Uygulamamızı yükledik ve tarzımıza uygun bir tema arıyoruz. Bence işin en zor kısmı bu çünkü yüzlerce hatta binlerce tema sizi bekliyor ve seçim yapabilmek gerçekten çok zor. Tema bulmak için Cydia > Sections > Themes klasörüne giriyoruz ve binlerce tema ile karşılaşıyoruz, klavye temaları, şarj temaları, vs. birsürü tema var bu klasörde hepsiniz üzerine değinmeyeceğim şimdi ve asıl konuya dönüyorum.


winterboard tema yukleme 4


Cydia da ki tüm temalar aynı değil, bazıları sadece bir resim değiştirirken bazıları da iPhone’unuzu baştan aşağı yeniliyor. Temaları tıkladığınız zaman şanslıysanız screenshot bölümünde temanın nasıl göründüğünü yüklemeden görebilirsiniz. Eğer hoşunuza giden bir tema bulursanız Cydia dan herhangi bir uygulama yüklermiş gibi yüklüyoruz ve ana menüye dönüp WinterBoard uygulamasını açıyoruz. Cydia’dan yüklediğimiz temayı WinterBoard uygulamasından seçip aktifleştiriyoruz ve uygulamadan çıkıyoruz. Telefonunuz respring olduktan sonra telefonunuz yüklediğiniz tema ile açılacaktır.



WinterBoard - iPhone Tema Yükleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder