16 Ocak 2014 Perşembe

LocalIAPStore - Bedava Satın Alma

LocalIapStore yada Localiapstore iPhone, iPad, iPod için bedava uygulama içi satın almanızı sağlayan bir Cydia uygulamasıdır/tweakdir. Oyun içi bedava satın alma ve bedava uygulama içi satın alma işlemlerinizi bedava, para vermeden yani ücretsiz olarak yapabilirsiniz bu tweak ile. LocalIAPStore iPhone/iPod/iPad üzerinde iOS 4.3 den 7.04 e kadar çalışmaktadır.


LocalIapStore nasıl Yüklenir?


  1. Bunun için önce cihazınızda jailbreak olması gereklidir.

  2. Uygulamayı indirmek için Cydia uygulamasından Manager -> Sources -> Edit -> Add yolunu izleyerek http://system.in-appstore.com/repo adresini girerek yeni repo eklemelisiniz.

  3. Repoyu ekledikten sonra arama yaparak LocaliAPStore uygulamasını kuruyoruz.

  4. Uygulamayı cihazımıza kurduktan sonra cihazımızın Ayarlar sekmesine girip altta LocalIapStore seçeneğini bulup 2 seçeneği de aktifleştiriyoruz.

LocalIapStore Nasıl Kullanılır?


  1. Örneğin bir oyun açıyoruz. Ben Temple Run 2 örneğini vereceğim.
    LocalAPStore bedava oyun ici satin alma indir

  2. Satın alma ekranına geldiğinizde normal satın alırmış gibi basıyoruz , Al veya İptal Et seçenekleri çıkıyor, biz iptal et seçeneğine basıyoruz ama o sırada LocaliAPStore çoktan almak istediğiniz şeyi almış oluyor.

  3. Dikkat etmeniz gereken önemli bir konu ne olur ne olmaz kredi kartınız apple hesabınıza ekliyse satın almadan önce çıkarın.


LocalIAPStore - Bedava Satın Alma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder