17 Ocak 2014 Cuma

iPhone Draw Something 2 Hileleri

Türkçe ismi çiz bakalım anlamına gelen Draw Something 2 hilelerini paylaşacağım sizlerle. Neden türkçe ismi dedim çünkü çiz bakalım isminde farklı bir uygulama var ancak benim paylaştığım hileler “Draw Something 2″ isimli oyun için geçerlidir. Peki bu hileler ile ne mi yapabiliyoruz? Herşeyi evet evet herşeyi ücretsiz olarak alabiliyoruz, bütün renkler vs. herşey buna dahil. Bu hileyi yapabilmek için cihazınızda Jailbreak olması gereklidir. Eğer halen yapmadıysanız ve neden yapayım diye düşünüyorsanız Neden jailbreak yapmalıyım yazımı okuyabilirsiniz.


draw something 2 hileleri iphonehile


Draw Something 2 hilesini telefona nasıl yüklerim?


Size sunduğumuz hileleri indir deyip kaçmıyoruz elbette, aşağıdaki yönergeleri izleyerek nasıl yükleyip kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.


  1. Aşağıdaki linklerden hile dosyamızı bilgisayarınıza indiriyorsunuz.

  2. Bilgisayarınızda var ise iFunBox yada iTools programlarını açıyorsunuz. Eğer yok ise iFunBox ile Dosya Yükleme yazımdan bu işlemi kolaylıkla öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz.

  3. Programı açtıktan sonra oyunun .app klasörünü açıp /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries klasörüne indirmiş olduğunuz hile dosyasını atıyorsunuz.

  4. Cihazınızı fişten çekip respring yapıyorsunuz ve ve ve hilemiz hazır.

  5. Bitti bu kadar, karmaşık bir olay yok ortada eğer takıldığınız bir yer olursa yorum yoluyla sorabilirsiniz.

Hileyi yükledim peki nasıl kullanacağım?


Fırçalarda işe yaramıyor öncelikle onu belirteyim. Hilemizi çalıştırmak çok kolay oyunu açtıktan sonra daha önce almadığınız bir aleti alın ve yeni oyuna başla diyin. Free oyun seçeneğini seçin, üst kısıma basarak boya alma yerine girin ve bir boya alın ve artık tüm eşyaları kullanabilirsiniz.


Bu hile Draw Something 2 Paralı ve Ücretsiz sürümlerde denenmiş olup ikisinde de çalışmaktadır.


Oyun: Draw Something 2

Versiyon: Tümü

Özellik: Bedava satın alma

Güncelleme: 10.05.2013[sociallocker]

D0sya Şifresi: www.iphonehile.com
Download / İndir[/sociallocker]



iPhone Draw Something 2 Hileleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder