17 Ocak 2014 Cuma

Jailbreak Garantiyi Bozar Mı

jailbreak garanti bozar mi


Jailbreak garantiyi bozar mı? sorusu jailbreak ile ilgili en çok sorulan sorulardan biri. Hayır, jailbreak garantiyi bozmaz, tamamen tehlikeli olmayan bir işlemdir. Tamamen yasal ve ücretsiz bir işlemdir. Jailbreak yaptıktan sonra cihazınızdaki herşey eskisi gibi ve hatta eskisinden daha fazla özelliğe sahip olarak çalışır. Tekrar söylüyoruz jailbreak işlemi garantiyi bozmaz ve riskli bir işlem değildir. Telefonunuzdan jailbreak kaldırmak için bilgisayarınıza iTunes yükleyip fabrika ayarlarına geri alabilirsiniz ve telefonunuz ilk günkü haline döner.


Dünya üzerinde 10 milyondan fazla Apple kullanıcısı jailbreak yapılmış cihazlar kullanıyor, ancak bu Apple’ın jailbreak yapmanıza izin vereceği anlamı taşımıyor. Cihazınızla ilgili herhangi bir problem için Apple Store’a giderseniz, cihazınızda jailbreak olduğu için hizmet alamayacağınızı söylerler size. Nedenine gelince jailbreak işlemi DMCA kurallarına göre yasal sayılsa da Apple’ın kullanıcı sözleşmesine göre aykırı bir işlemdir. Ama bunun için düşünmenize bile gerek yok, cihazınızı servise götürmeden önce iTunes ile fabrika ayarlarına geri dön dediğiniz anda cihazınız el değmemiş günkü gibi olacaktır.


Jailbreak hakkında bilgi almak ve Nasıl Jailbreak Yapılır öğrenmek isterseniz jailbreak ile ilgili konularımıza göz atmanızı tavsiye ederiz.


 



Jailbreak Garantiyi Bozar Mı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder