17 Ocak 2014 Cuma

iPhone Dungeon Hunter 4 Hileleri

Dungeon Hunter 4 oyununu halen bilmiyorsanız gerçekten harika bir oyun, oyun hakkında kısa bir özet bilgi vermek istiyorum. Gameloft tarafından ilk 3 Dungeon Hunter serisinin ardından multiplayer olarak Diablo II tarzında çıkarılmış en baba oyunlardan biri. Bu oyun için hile paylaşmayı düşünmüyordum açıkçası çünkü zevkle oynuyorum ama çok fazla satın alınacak şey var ve bu kadar paraya dökülmesi ve pahalı olması bu düşüncelerimin önüne geçti.


Dungeon Hunter 4 iphone hileleri


Uyarı: Eğer cihazınızda daha önce Dungeon Hunter 4 için bir hile yüklüyse silmelisiniz.


Dungeon Hunter 4 Hile İçin Gerekenler


  • Jailbreakli bir iPhone, iPad yada iPod. Eğer jailbreak yapmak isterseniz Jailbreak Nasıl Yapılır konusundan öğrenebilirsiniz.

  • iFile Uygulaması ve iFile ile dosya izinlerini 777 yapmayı bilmeniz gerekiyor. iFile Uygulamasını jailbreak yaptıktan sonra Cydia ile indirebilirsiniz ve Dosya izinlerini ayarlamayı iFile Dosya İzinlerini Değiştirme anlatımına bakarak öğrenebilirsiniz.

Dungeon Hunter 4 Hileleri Özellikleri


  1. Sınırsız altın hilesi.

  2. Sınırsız gem hilesi.

  3. Düşmanlar Hareket Edemez (Eğer çok yaklaşırsanız size vurabilirler ama sizi takip edemezler, range’i yüksek olan düşmanlar ve bosslar hiç atak yapamazlar)

  4. Sınırsız Skill Hilesi (Bu özelliği sadece pasif ve ruh skillerinde kullanmanızı tavsiye ederim, çünkü diğer skillerde sorun çıkarabilir. Örneğin atak skillerini arttırdığınız zaman atak yapmak için çok mana ister ve sizde yeteri kadar olmadığı için kullanamazsınız.)

  5. Sınırsız pot hilesi.

  6. Sınırsız item hilesi.

  7. Alternatif sınırsız gem ve altın hilesi.

Dungeon Hunter 4 iphone hile


Dungeon Hunter 4 Hile Yükleme


Bu hileyi kullanabilmek için cihazınızın jailbreakli olması gerekmektedir.


  1. Telefonunuzdan oyunu tamamen kapatın. Multitaskdan da kapatın.

  2. iPhonehile Dungeon Hunter 4 dosyasini bilgisayarınıza indirin ve zip dosyasından çıkarın.

  3. Eğer telefondan bağlanıyorsanız dosyayı telefonun /var/mobile/Applications/DH4/DungeonHunter4.app/ klasörünün içine indirip direk 7. stepe geçebilirsiniz.

  4. Bilgisayarınızda telefonunuza dosya yüklemek için bir program varsa çalıştırın. Yoksa sonraki adıma geçin.

  5. Dosya yükleme hakkında bilginiz yoksa iFunBox yükleme, iFunBox nasıl kullanılır öğrenmek için konuyu okuyabilirsiniz.

  6. Bilgisayarımıza indirdiğimiz dosyayı iFunBox ile User Applications -> DH4 ->DungeonHunter4.app ismindeki klasörün içine atıyoruz.

  7. Daha sonra dosya izinlerini değiştirmek için cihazımızdan iFile uygulamasını açıyoruz. DungeonHunter Hile dosyasının izinlerini 777 olarak değiştiriyoruz.

  8. Dosya izinlerini değiştirdikten sonra oyuna giriyoruz.

  9. Üretme bölümünden herhangi birşey satın alınca 999999999 gem geliyor. Daha sonra gönlünüzce harcayabilirsiniz gemlerinizi.

  10. İyi Oyunlar :)



Oyun: Dungeon Hunter 4
Güncelleme: 24 Mayıs 2013 – v1.0.1
Güncelleme: 4 Ocak 2014
Güncelleme: 16 Ocak 2014

Versiyon: 1.4.0


Not: Hile bazı cihazlarda çalışmayabiliyor, sebebini biz de bilmiyoruz. Bunu göze alarak satın alınız.



iPhone Dungeon Hunter 4 Hileleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder