17 Ocak 2014 Cuma

iPhone 5S Çıkış Tarihi

Bildiğiniz gibi her yeni çıkan iPhone’dan sonra Apple’ın yeni modelini hangi adla piyasaya süreceği merak konusu oluyor. Şundan eminiz ki yeni çıkacak ürün kesinlikle iPhone 6 olmayacak, iPhone 5s daha yakın bir ihtimal şimdilik. Herkesin merak ettiğin soru iPhone 5S ne zaman çıkacak? Birçok kullanıcıya göre iPhone 6 yada ucuz iPhone‘u 2014′e kadar piyasada görmemiz imkansız, ancak iPhone 5S çıkış tarihi 2013 Haziran ayı diye düşünüyorum.


Herkesin düşündüğü şeylerin aksine pek çok kaynaktan yayılan bilgilere göre 2013 Mart ayında iPhone 5S üretimine başlandı. Digitimes 2012 yılında yayınladığı bir makalede iPhone 5S‘in üretici  hesaplarının tahmini satış hedeflerinin altında kalması nedeniyle kısa bir süre sonra piyasaya sürüleceğini söyledi.


iphone5s


Bir başka kaynaktan yayılan haberlerde ise 2013 yılının üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacağı telefonun. Günümüze kadar duyurulan iPhone çıkış tarihlerinin genellikle yılın üçüncü çeyreğinde olması da bu düşünceye temel oluşturuyor.


Bir başka iç kaynaktan(Gizmorati) yayılan bilgi ise 19 Martta cihazın duyurulacağı yönündeydi. Ancak bu tarih geçti ve 29 Haziran tarihi fısıltıları yayılmaya başladı. Bu tarihin Cumartesi gününe gelmesi ise bu haberin gerçekliğini yitirmesine sebep oldu.


Son olarak International Business Times haberine göre Mart ayında yapılacak bir üretimin bile diğer telefon üreticilerinin ilerlemelerine ayak uyduramayacak kadar bile geç olduğunu söylüyor. Buna ek olarak şirketin nisan raporlarında iPhone 5S üretimi için Zhengzhou tesislerine 10.000 yeni işçinin işe alındığı da bir gerçek.



iPhone 5S Çıkış Tarihi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder